FRI FRAKT PÅ ALLT

SNABBA LEVERANSER

ÖPPET KÖP i 14 DAGAR

NÖJDA KUNDER

TRYGGT OCH SÄKERT

Spolknappar till inbyggnadsfixtur

Välj rätt WC-stol
När du ska köpa en ny WC-stol, kom ihåg att den kommer att användas många gånger under lång tid framöver. Det betyder att den måste vara snygg, praktisk och hållbar. Det är alltså lönt att ge den lite extra uppmärksamhet.

När du ersätter en gammal WC-stol så påverkas ditt val förmodligen av det befintliga avloppet. En gammal golvstående modell ersätts enklast med en modell som har en större fot. På så sätt döljer du enkelt gamla skruvhål. Självklart har du fler möjligheter om du bygger ett helt nytt badrum.

Golvstående eller vägghängd modell?
Det är dags att välja mellan den klassiska golvstående WC-stolen eller en kompakt och snygg vägghängd modell. Vi har ett brett sortiment av moderna golvstående och vägghängda modeller.

På senare tid har vägghängda modeller blivit mer och mer populära. Tack vare den öppna ytan under WC-stolen blir städningen så mycket enklare.

Olika storlekar
Vi har WC-stolar i olika storlekar. För långa eller äldre personer kan vi rekommendera höga modeller. Tänk på att lämna tillräckligt mycket utrymme på båda sidor av WC-stolen – det blir bekvämare och mer praktiskt så. Rekommenderad minimumbredd är 40 cm på båda sidor. Det finns också flera olika lösningar när det gäller anslutning till avloppet – inbyggt s-lås, öppet s-lås, samt universalmodell som kan anslutas till avlopp i både väggen och golvet.

Spola mindre
Många stolar finns med olika vattenmängd. En normal spolning kräver inte mer än 4 liter vatten. En halvspolning på dubbelspolande modeller kräver mycket mindre, ca 2 liter.

Öppen spolkant
Det betyder att WC-stolen inte har någon traditionell spolkant. Detta gör det svårt för bakterier och smuts att hitta ett gömställe och WC-stolen blir därför mycket mer lättstädad och hygienisk. Kärt barn har många namn, bl a Rimfree och Hygienic Flush.

Fallande ordning

1-30 of 38

Sida:
  1. 1
  2. 2

Fallande ordning

1-30 of 38

Sida:
  1. 1
  2. 2